• Home
  • Вентиляція

Вентиляція

Проектування вентиляційних систем

Одним з найважливіших етапів при обладнанні приміщень системами вентиляції е проектування. Наша ціль зробити мікроклімат приміщень максимально комфортним, все починається з грамотного складеного проекту. Проект вентиляції особливо важливий в приміщеннях, які передбачають велике скупчення людей (торговельні центри, спорткомплекси) або специфічного призначення, наприклад, виставкових залах, СПА-комплексах, на виробництві, де може бути необхідно використання спеціального обладнання, вибухозахищеного, або вентиляторів димовидалення, вентиляторів для переміщення сипучих речовин.

Таку систему можуть спроектувати тільки професіонали.Проектування вентиляції є однією з основних послуг, які компанія ТОВ «Альтавент» надає своїм клієнтам. Ми пропонуємо проведення всіх необхідних вимірів, розробку повного пакету проектної документації, підбір обладнання в рамках заданого проекту. Проектування вентиляції включає в себе розрахунок параметрів вентиляційної системи для забезпечення повітряного балансу в приміщенні, підбір вентиляційного обладнання відповідної продуктивності, проектування повітророзподільних мережі.

Перш ніж приступити до проектування із замовником ретельно обумовлюються його побажання, вимоги і можливості, складається технічне завдання на проектування вентиляційної системи, здійснюється виїзд фахівця на об'єкт перед початком роботи. 

ТОВ «Альтавент» - це якісні рішення технічних завдань будь-якої складності в проектних роботах по системам вентиляції і кондиціювання повітря, відповідальність за результат своєї роботи. Замовнику ми надаємо готовий проект із зазначенням плану систем вентиляції та кондиціювання, аксонометричні схеми і таблиці повітрообмінів і характеристик опалювально-вентиляційного обладнання, докладаємо пояснювальну записку.

Шляхом підбору різноманітного устаткування і конструювання різних модифікацій системи вентиляції можна варіювати вартість проекту, враховуючи ваші побажання і фінансові можливості.

 

Монтаж вентиляційних систем

Як відомо, вентиляційна система та система кондиціювання повинні забезпечувати належний рівень комфорту в житловому приміщенні, тому їх монтаж необхідно проводити на професійному рівні.

Професійні монтажні бригади нашої компанії здійснюють комплекс робіт будь-якої складності по установці систем вентиляції і кондиціювання, також роботи з інтеграції систем автоматики.

Всі роботи з монтажу вентиляції, пуско-налагоджувальні роботи, проводяться відповідно до вимог Технічних регламентів, ДБН та інших нормативних документів.

Монтаж вентиляційних систем здійснюється висококваліфікованими фахівцями, що дозволяє поєднувати найсміливіші побажання замовника з приписами ДБН. Наша компанія має в своєму розпорядженні ліцензією на виконання монтажних робіт будь-якої складності для різних об'єктів комерційного, цивільного і промислового призначення. Приступаючи до роботи, фахівці враховують всі особливості функціонального призначення і виду об'єкта. Ми працюємо з будь-якими вентиляційними системами, системами кондиціювання та димовидалення. Умови і вартість монтажу вентиляції визначаються індивідуально в кожному випадку.

 

ПРИВАТНІ ПРИМІЩЕННЯ

Фахівці компанії «Альтавент» провели монтажні роботи систем вентиляції і кондиціювання на більш ніж 3500 приватних об'єктах - квартирах, заміських будинках, котеджах, палацах, дачних будинках. Гнучкий графік робіт дозволяє провести монтаж в будь-який зручний замовнику час. На проведені роботи та обладнання надається гарантія до 2-х років і пільгове післягарантійне обслуговування.

 

 

ГРОМАДСЬКІ БУДІВЛІ, КОМЕРЦІЙНІ ОБ'ЄКТИ

Монтажні роботи на об'єктах громадського та адміністративного значення мають свої особливості, що вимагають наявності кваліфікованого людського і технічного ресурсу. Компанія «Альтавент» має в своєму арсеналі сучасне технічне оснащення, постійно займається підвищенням кваліфікації фахівців монтажного підрозділу.

 

Ми накопичили багаторічний досвід по введенню в експлуатацію інженерних систем різних об'єктів. Серед них: Центральна поліклініка МВС України, Українська євангельська теологічна семінарія, мережа лабораторій “Synevo”, медичний центр «Гармонія краси», медичний центр «Адоніс», салон-магазин «Бергамо», офісне приміщення «Platinum Bank», приміщення Національної спілки кінематографістів України (Будинок Кіно), адміністративно-господарські будівлі компанії «Райз», адміністративно-господарські будівлі Інституту молекулярної біології НАН України, музейний комплекс «Мистецький Арсенал», стоматологічні клініки «Порцелян», «ЦІС», «Європейський Стоматологічний Центр», господарське приміщення Києво-Печерської лаври, та ін.

 

ПРОМИСЛОВІ БУДІВЛІ І БУДІВЛІ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Профільні бригади здійснювали монтаж на промислових, хімічних, виробничих об'єктах, в тому числі і з підвищеною пожежонебезпекою; складських приміщеннях сільськогосподарського і ін. призначення; медичних і оздоровчих установах; підприємствах торгівлі, масового відпочинку і громадського харчування.